Ateljé Kreativ


Monica Boberg

Fri brodyr att ladda ner.

Mitt namn är Monica Boberg. Intresset för sömnad och handarbete har funnits så länge jag kan minnas. 2000 var jag tvungen att köpa en ny symaskin. Det senaste på marknaden var symaskin med brodyrenhet men jag kunde inte förstå vitsen med en brodyrenhet så jag köpte enbart symaskinen. Min man däremot tyckte att jag kunde göra klubbmärkena för hans klubb (Skallsjö Bågskyttegille) så det blev till att köpa brodyrenhet och programvara att skapa brodyrer i. Det var starten för min karriär.

Jag letade efter lektioner för mitt digitizing program på nätet och januari 2001 hittade jag Pfaff Digibuddies på Yahoo. Jennifer Pielow hade startat denna grupp för att hon ville själv lära sig att skapa brodyrer. Amy Webster är lärarinna. Utan dessa två kvinnor hade jag nog aldrig kommit hit jag är idag och jag är dem evigt tacksam.

Augusti 2002 startade jag Ateljé Kreativ. I början av Januari 2004 lades första versionen av webbsidan ut på nätet.

Mitt fotointresse började 1993 samtidigt som jag blev intresserad för astronomi. Första åren tog jag bara kort på stjärnhimlen, solen, månen och planeter. Så småningom ökade intresset att fota naturen och nu är det i stort sett endast natur som gäller. Att ta en promenad och fotografera är min avkoppling. Titta gärna in på min fotosida.